onsdag 17 december

...ja nu är det bara en vecka kvar till den stora dagen som alla barn väntar på med spänning. Elias har lovat att vi ska slå in nappen och trasan i paket och skicka med tomten, så han kan ge de vidare till någon bäbis som behöver de. Jag hoppas att de kommer gå bra(jag vet) men jag vet även att de kommer att bli några jobbiga kvällar. Men de är inte så konstigt för trasan har följt honom sedan BB och man får nästan lite dåligt samvete för att han ska måsta ge bort den (slänga bort, dumma mamma å pappa)

Annars så är de ganska bra med oss, stökar lite inför julafton för vi ska ju såklart vara hemma hos oss i vårt nybyggda hus :-)

Både Elias och Ebba växer så de knakar. Ebba har bytt ut all päls till vuxenpäls och idag börjat äta vuxen mat. Så idag har Ebba 6månader tagit steget in i vuxenlivet.

För er som jag inte berättat för så kan jag berätta att Elias ska börja på dagis i Marieby 16 februari och bli bondpöjk på heltid. Vi var där och hälsade på i måndags och han träffade Emelie som han känner sedan förrut. Han kommer att gå på samma avdelning (Kotten, tror jag den heter) som Max, våran granne.

Fredag....

äntligen fredag och ikväll har vi blivit bjuden till våra grannar på middag. Macieij och Sylvia Dubinski och deras 3 barn Franjo, Max och nyfödda tjejen som jag inte vet vad hon heter men hon är 2 månader. De ska bli spännande, hoppas vi blir bjuden på någon polsk godbit eller så.

Ne nu ska jag jobba vidare, får se om jag får med mig kameran ikväll så kanske jag kan dela med mig av kvällen.

puss o kram


(ber om ursäkt om jag stavat något eller några namn fel)

RSS 2.0