En dag som Elias...

Visar ett urval av Elias favoriter. För honom är det bilar som gäller. Bilar, bilar och bilar.


Blixter McQueen från filmen Bilar absoluta favoriten bland alla bilar


Tätt på andraplats så kommer Bärgarn också från Bilar


Rallybilar. öööörnn öööörnnn öööööörnnnn låter han när han kör.




Mammas och Pappas goding

Vi berättade för Elias en dag vid middagsbordet att han snart skulle fylla 3år. Då sken han upp som en sol och sa, -TÅRTA med ett brett smile. Hahaha man kan inte göra annat än å skratta. Älskade vän, du e sååå goo.

Nej, nu ska jag sova en stund så jag kan vara lite social med sambon ikväll, har ju klivit upp 04.00 hela veckan och gått och lagt mig med Elias nästan alla kvällar ca 19,30. Så jag tänkte att om jag tar en liten tuppis nu så kanske jag kan vara vaken till 21 iallafall :oP

Kram o Ta hand om Er!

Vinter

Idag har det blivit vinter på riktigt. De faller snö från himlen. Elias och Ebba är överlyckliga. Titta själv...

Ebba och Elias



Elias tittar på snön



Pappa Henka och Elias gör snöbollar, årets första.



Nu ska jag natta Elias och sen sova själv för väckarklockan ringer 04,00. Gäääässpp
GODNATT påer

I helgen så...

...har vi varit på SPA med jobbet såååå himla underbart. Henka och Elias fick dessvärre stanna hemma, för resan var bara till för personalen.
Kl 7.00 gick bussen från macken med 12 trötta och dåsiga resenärer.
Kl 12.00 så var de min tur att få en "Kroppsmosaik" med slankande effekt. Åhh va de va skönt, helt underbart. Först fick man en peeling över hela kroppen och sedan en kroppsmask som masserades in. Allt va jätteskönt. Man mår så himla gott efteråt. Trött men väldigt nöjd.

bilder tagna från www.storhogna.se

Efter lunch så hade vi en uteaktivitet, "Jägarna" vilket innebar skidskytte med pistol, fyrhjuling på bana och gevärsskytte på en älg på bild. Mitt lag "Lag 1" vann, såklart. ;o)

20.00 så serverades middagen och likaså den var god, 3-rätters.

Efter en lång dag så kallade "John Blund" ganska tidigt så vid 23.00 så låg jag i sängen, förövrigt världens skönaste säng, och tittade på TVn. Men redan vid kvart över så stängde jag av för jag satt verkligen och nickade.

God mat, trevlig sällskap - kan de bli bättre?

Fasadbelysning

Idag har min kusin Peter varit här. Så han och Henka har donat och kopplat in fasadbelysning runtom huset.
De vart så jä...la snyggt så ojojoj.
Men tyvärr så kan man ju inte återskapa de på kort men jag kan ju iallafall försöka...

Måste lägga in lite bilder på vårt hus med den underbart snygga fasadbelysningen
 Ett stoooort tack till Peter som har slitit i flera timmar för vår skull. TACK!!

Entrédörr


Köksfönster

Elias lagar mat..

Idag är det mamma och Elias som lagar mat. De blir spagetti och köttfärssås. mmmm mums


      

Måste visa...

...hur mysigt vi har här hemma en ruggig höstdag som denna


Måste måste måste

Idag har jag putsat fönster. Henka är på jobbet och jag har långledig helg, passar på att göra lite ntta på egen hand.
Så här fint blev de.



Elias ville gå in efter en stund för han hade sprungit igenom alla vattenpölar på hela gården. Så medans jag njuter av en kopp kaffe så tittar han på Nicke Nyfiken.




Det är en tråkig dag idag, trist väder så vi stannar nog inne resten av dagen. Ska nog fundera ut vad vi ska äta... Är det någon som har ett tips på enkel, billig middagsmat.
Har idétorka när de gäller mat just nu.

Visar en bild på vår utsikt sålänge


Storsjöbadet

Idag har vi varit på Storsjöbadet i över 3 timmar!!
Elias trivdes som fisken i vattnet. I börjjan satt han som ett plåster på mig men efter 3 timmars badande så ville han inte ens kliva upp. När vi väl yckats muta in honom i duschen så ville han inte gå därifrån.. jaja man åker dit fööör sällan. Så om någon ser detta och ska dit nåt framöver så ring gärna mig! Skulle bli jätteglad, Elias också.

Har tyvärr inga kort därifrån. Men så här trött e man klockan 20 på kvällen när man har badat och inte sovit nåt på hela dagen.




Gjorde iallafall iordning i hallen igår och detta blev resultatet av de





Ebba tycker att vi har en jättebra dörr förövrigt


                <<<<< Storatjejen 4 månader

Tisdag igen... (gårdagens tjorvinlägg!, Tack Anna för hjälpen)

Men herreguuuud, tisdag igen!? va hände?
Vi har iallafall varit på 30års kalas i helgen och de var väldigt trevligt,vi åt å vi drack. Jättegod mat från Lime och vi va ca 30 pers som bodde i samma stuga. Kul va?
På morgonen efter så städade vi, åt frukost sen när vi åkte så tog vi en sväng förbi Åre Bageri. Köpte bröd och en liten tårta. mmm gott. Sen for vi upp till fjälls till sonen och fikade. Elias var ute när vi kom och sprang allt vad han kunde och vi fick varsin bamsekram.
De har blivit hans nya grej när man ska hämta honom på dagis också, han kommer i full rulle och kastar sig över en så man nästan ramlar. Man måste vara beredd.

Nej nu ska jag fortsätta baka, jag jobbar... Så de är tyvärr inte hemma jag bakar. Önskar att de vore de.



Ha en bra dag!! kram på er..

Nybakta bullar...

Fattar ni hur jag har de på morgonen. Är helt själv med typ 20 nybakta bullar och wienerbröd.


inte våra bullar men dom här ser också goda ut....

meeeen...

jag har nyss ansträngt mig att skriva värsta inlägget och trycker på Publicera men då försvinner bara allt. Skitgrejjer!!!!

Kanske kommer lite mer sen.

kraaam på er....

Tisdag och nytt inlägg

Idag ska jag till min svägerska, min allra bästa av svägerskor och klippa mig. Och jag har längtat dit ända sen jag bokade tiden. Jag är less på mitt hår och behöver en förändring. JAg vet aldrig hur det slutar när jag varit där för hon får alltid fria händer. Men jag litar på henne för hon e såå duktig och verkar kunna läsa mina tankar.

Är på jobbet nu och ska ta tag i ett par pallar med tobak som har kommit, har ju läst om dom som blivit av med jobbet pga bloggning... kanske ska passa sig.

Ska lägga in foto sen på min nya fina frisyr..




kram på er!!!

Lördag!!

Idag har vi..... inte gjort NÅGONTING!!! Fy skäms på oss. Pappa har varit här så jag har tagit kort på hans bil som ska säljas men mer än så blev de inte idag.

Henka är bjuden på middag med grabbarna så jag och Elias fick snällt åka på Max och äta. Och de grinar varken jag eller Elias över. :oD Vi passade även på att hälsa på Sofia och Albert som nu har hunnit bli 5 månader, han e såååå söt med jordens kinder. Hos Sofia var även Maria med 1 månad gamla Artur, han låg i vagnen så jag och Elias turades om att vagga honom medans mamma Maria åt.

Har tvättat lite idag kom jag på men jag har typ senaste månadens rena tvätt och ta reda på....blää jag hatar tvätt. De blir en hel del tvätt när man har en 2,5 åring so vuill varaute i ur och skur. Men de är smällar man får ta. Han har redan skitat ner sin nya fina Polarn jacka måste visa den fina

                        


Dyr va den men fin e den. Jag hoppas att fler barn kan använda den...
Nu ska vi sova.

Ha en bra lördagkväll
Kram

Idag händer de inte så mycket

Regn, regn och åter regn. Man blir så pigg å glad och uppåt när de regnar...... eller inte

Nej jag SKA iväg och träna ikväll jag lovar. Proppar i mig energidryck just ju så jag inte somnar i bilen nu  när jag ska hämta lillgubben på dagis. Jag hoppas han är lika glad som sist. Han kom springandes från sandlådan med armarna rakt ut och bara kastade sig över mig med världens bamsekram.
Man blir sååå varm i hjärtat. Älsklingen...

Nej måste åka nu kanske hinner skriva lite mer senare...

Ha de så bra!!

KRAM


Elias nykammad

Tänkte lägga upp lite fler bilder på lite allt möjligt.

Bella


  Elias med sin mormor 20060104






Tuuuut

Onsdag...

...och endast en morgon kvar denna vecka som jag måste kliva upp klockan 4. Jag börjar jobba 5 men vill gärna vara där kvart i så jag kan starta upp allt och koka kaffe och ev vakna innan kunderna kommer. På fredag börjar jag 10 och då får jag sovmorgon! Yippieee
Jag e så social dom här veckorna när jag har öppning för när vi har ätit middag och plockat undan så tänker man bara på sängen. Går omkring och gäspar och är allmänt trevlig.

Men jag har iallafall gjort lite nytta idag, dammsugat hela huset och städat Elias rum. Sen va jag så duktig att jag skulle byta moppgarnet på min skurmopp, tog av den kanstade den men sen när jag insåg att den nya inte passade så va ju de mindre roligt. De innebär jatt jag måste städa fler dagar den här veckan.. Suck

Jaja ska snart börja med maten. Idag blir det hemmagjorda biffar, potatis och sås. Gott!

Ska nog åka på Rusta sen och inhandla lite tvättmedel och titta på en matta till Elias rum (beget brum som han själv säger)
Funderar på den här, grå 133cm i diam, helt enkelt...

Bilden är tagen från www.rusta.se

RSS 2.0