Nattinatti

Nu har stora älsklingen läst Bamsetidning för lilla älsklingen. Elias har varit hemma idag för han vaknade med feber inatt. Han har varit jätteslö hela dagen. Puss på dig lillgubben och hoppas att du mår bättre imorgon.


Jaha...

då var de söndag igen då, jag tycker att veckorna går så himla fort. Jag har redan varit sjukskriven i 4 veckor. Ingen bebis är...

Idag har jag bakat igen, en långpanna med Kärleksmums. Vart ganska god. De skulle vara exklusive choklad i glasyren med minst 70% kakao och de gjorde att jah iallafall tycker att kakan smakade för mycke kakao.
Mina systrar har varit här så vi har provfikat kakan och alla godkände den, även Elias.
Ska bara något annat smaskigt imorgon. Nu jädrar ska jag fylla upp frysen. Ska även ge mig på att baka bullar någon dag. Måste nog ringa Elias farmor och låna en assistent.

Efter ett bak så hamnade Elias i badet.



Lillasyster i v 37 +4 (ber så mycket om ursäkt för min fina söndagskostym)



Nu ska jag natta sonen och hoppas på att förlossningen startar inatt...

Puss o Kram


Onsdag och v38...

Lämnade Elias på dagis till 10. Han sprang till cyklarna som vanligt, när dom är ute. 14 kramar och 13 pussar senare så satt jag i bilen på väg hem.
Klockan är nu 12 och jag har hunnit med att klippa Ebbas små klor, surrat med Susanne i 45 minuter på telefon och målat färdigt staketet (eller jag grundmålningen iaf). De är faktiskt inte helt lätt att måla när man har en stor mage ivägen men jag klarade mig fint. Fick faktiskt ingen färg på kläderna, känner mig riktigt nöjd.

Nu ringde när kära man och sa att han kommer hem på lunch. De är alltid lika roligt, de är ganska ensamt här på dagarna. (Man skulle kunna ana en liten peak till alla som inte hälsar på.) Vill bara säga att jag har tänkt att baka ikväll, så ni vet.... Alla är välkomna! Ring innan så vi inte har åkt in!

Nu ska jag värma gårdagens korv stroganoff.

Ha de så bra! Puss o kram!


Fixerad...

De händer saker på gravidfronten... Fröken har nämligen fixerat sig. Magen har sjunkit mycket sen sist så SF måtten va samma som sist.
Urinprovet såg bra ut och jag hade ett blodtryck på 120/65 som de nästan alltid är. Hon frågade hur jag mådde och jag sa att jag va trött och hon sa att hon såg de. :o(  Nu vill jag få ur mig denna lilla krabat.

Fick en ny tid om 2 veckor 090909 men hon tror inte att jag kommer på den och jag hoppas verkligen inte att jag gör de.
Nu ska vi åka på jobbet och köpa glass, sa de till Elias för 20 minuter sen och han har nog redan frågat 3 ggr om när vi ska åka. Så de är väl bäst att vi åker...

Ingen bebis idag iallafall... synd

puss o kram

Skräll

Tänkte skrälla till med en liten uppdatering. De va de jävligaste tänker nog många. Men ni vet inte hur mycke man har att göra när man har så mycke ledig tid.
Jag mår iaf ganska bra. Är sjukskriven sedan 6 aug pga väldigt mycke sammandragningar. De är sååå skönt men jag har mycke att göra.
De ska städas och plockas och donas, tvätta gamla och nya bebiskläder mm

Ska försöka lägga upp lite nya magbilder.

Nu ska jag och Elias iväg på kalas, min syster Heléne fyller 45 år idag.

Ha de så bra Puss å kram

RSS 2.0