Fint besök på BB

Jag och Ella fick ett efterlängtat fint besök på BB


Ella 090911 kl.10,50 2800gr 49cm


Äntligen

Nu har hon kikat fram, Lilla Fröken. 2800gr och 49 cm lång. Förlossningen gick som en dröm.

Åkte hemifrån 9.30 fredagen den 11 september. Hade då ca 3 min mellan sammadragningarna, kände mig lite stressad faktiskt.
Kom in på förlossningen 9.55, gick direkt till förlossningssal, låg med CTGn ett tag. Dom konstaterade att jag hade rejäla sammandragningar(nehe!). Började med lite svag lustgas. (Vi är numer bästa vänner, gasen och jag) Barnmorskan kollade hur pass öppen jag var. 8 cm(minst 8cm sa hon) redan!! Då gick jag in i någon typ av chock. Klocken var då 10.30 en sammandragning senare kände jag hur jag ville krysta. -Ja gör de då sa Barnmorskan (Eva-Marie, jättegullig) Så gjorde jag och 10.50 kom hon ut. Våran lilla princessa!

Sitter på rummet på BB nu och väntar på besök av en stolt storebror. Saknar honom såååå mycke. Lillsnoffsan ligger och sover sååå sött.

Ska lägga in en bild sen imorgon när vi kommer hem. Eller Henka kanske kan hjälpa mig när han kommer. Ska ta en banan nu. Kommer med uppdateringas såsmåningom.

Puss och kram på er!!

v40 och ingen bebis

annars hade de varit ganska roligt om vi hade fått barn idag 090909 men icke sörrö. Klockan är ju över 22 så jag tror att chansen är bra liten till de.

Är jättetrött fast kanske inte så konstigt, sover ganska dåligt på nätterna så jag sover alltid ett par timmar på dagarna. Tur att Elias är på dagis. Snacka om tråkig mamma...

På tal om att sova, nu ska jag faktiskt sova. Eller åtminstone lägga mig i sängen och knäppa på teven. Missade Idol idag, vi såg de igår. Egentligen ett skitprogram men man fastnar iallafall. Kanske vi kan titta imorgon kanske inte.

Har haft konstant molvärk sen i söndags och barnmorskan berättade att när man har de så är de livmodertappen som håller på att mjukas upp.... de händer saker på fronten iaf. Tur de!

Fick även lyssna på hjärtljuden idag de är ju alltid lika mysigt.

Nej nu ropar sängen.

Puss o kram

Tvättar, städar och donar

Idag är de 12 dagar kvar till BF och jag har inte tid med en bebis i magen längre, jag som har planerat att detta skulle bli en augustibebis. Jag vill plocka lingon och gärna blåbär, men utan mage TACK! 
Men ICKE!! Kan man aldrig få som man vill?? Vad ska jag göra?
Jag har bakat frysen full med kärleksmums , kladdkaka och havrerutor, jag har putsat fönstren och tvättat allt vi ägen (nästan). Jag har bytt gardiner i allrummet. Vi har köpt ny barnvagn och bilbarnstol. Allt de bästa för att bebisen ska känna sig välkommen.
Blöjor, tvättlappar, babyolja, klorhexedin (tror de stavas så) topps, amningsinlägg. Billiga vita handdukar från ikea, vi har fixat ett skötbord i tvättstugan.
Elias har t.o.m. vi ett tillfälle lånat ut TRASAN!!! till bebisen och jag menar då måste hon känna sig välkommen?!?! men nej de är varm och skönt i magen och hyffsat ljudisolerat.

Hjälp mig vad har jag glömt?

Elias har sagt att han vill att bebisen ska komma ut nu och att han längtar efter bebisen. Han har pussat på magen och kramat den, klappat på den och pratat med den.

KOM UT NU VI LÄNGTAR EFTER DIG!!!!


v 39

... och ingen bebis än.

Har varit på kalas idag och ätit upp mig lite. Smörgåstårta och vanlig tårta bjöd Mikaela på som idag den 2 september fyllt 20 år. Dom små barna blir bara större och större. Helt otroligt, för jag menar själv är man ju inte en dag äldre än 21.

Jag tror att sängen ropar på mig nu. Tror jag ska glutta lite på teven innan jag ska sussa, om de är något att titta på. Ses en annan dag

Puss och kram på er mina vänner!!

God Natt!!

RSS 2.0