Elias har aldrig ..

varit sååå snabb att klä på sig när pappa skulle lasta av Magnus (Elias farbror) skoter. När han hörde den så flög han ner i skorna och satte mössan på sne. Jublade av lycka. Självklart så fick han åka med en tur i skogen, utan hjälm dock, men jag tror pappan körde sakta.

Jag vet vad Elias kommer att prata om när han ska sova ikväll och kanske 1-2 veckor framöver.
Mammas goding



Fest med stooort F

Ja Henka fyllde år igår och hade slagit till med storkalas. De var han ju värd efter ett halvårs konstant byggande (nästan).
Är på jobbet nu och tjuvbloggar, men ska försöka lägga in lite bilder ifrån kvällen när jag kommer hem ikväll.

Puss på er

Lördag

Hej på er allihop, den jättedrös som läser min blogg...(hmm 10st/dag...)

Elias är med sin farmor och farfar i stugan och Henka har precis åkt för att titta på en skoter. Är nu helt ensam(förrutom Ebba) i 4 timmar kanske. Ganska ovanlig känsla faktiskt. Jag vet helt plötsligt inte vad jag ska göra.
Funderar på att åka in till stan, men hur kul e de då, utan barnvagn eller någon att hålla i handen. Finns ju alltid nåt att tvätta eller plocka med men Henka e ju ute på nöjesresa så jag vill ju inte göra några MÅSTEN då. För de finns inga ;oD!

Jag har kommit på nu att jag vill göra varat sovrum lite mysigare, har inte satt upp några gardiner där än. Jag har köpt ett par men jag vet inte om jag vill ha just dom. Dom är gröna men jag tror jag vill ha något med rosa i. Har kollat lite men jag hittar inget som jag är riktigt nöjd med. Ska ta en sväng på stan kanske.
Har ju sytt egna gardiner av tyg från IKEA, är riktigt nöjd faktiskt. Måste lägga in en bild och skryta lite, faktiskt mina första gardiner.



lägger även in lite bilder på mina sötnosar

           


over and out...

Jajaja...

...jag vet jag är jättedålig på att blogga. Har varit hemma hela veckan med sjukt barn. Och man tycker att jag skulle ha haft 100 timmar på mig men han har mått så dåligt och ha velat att jag ska bära honom hela tiden när han varit vaken.

Jag har även haft fullt upp när han sovit, för jag har gjort iordning gardiner till 3 fönster. Bilder kommer senare, jobbar nu.

Nä nu måste jag jobba innan Camilla kommer med blåslampa efter mig...(kärring :oP)

Godnatt...

Pappa! grattis på farsdag!!

RSS 2.0