Dags för ett nytt inlägg.... ja vet

men känner inte att jag har så himla mycket att skriva om just idag. Magen den växen så in i bomben och imorgon är jag i v21 och tiden går så fruktansvärt fort. Kändes som om de va igår som jag fick mitt efterlängtade + på stickan. oj oj oj...
Jag är på jobbet nu och bakar bullar för fullt. De ska bli gott med en nybryggd kopp kaffe och en varm nybakt kanelbulle snart.

Kram på er alla. ( tur att man slipper Beach 2009)

tiden går...

...ja snacka om att låta sentimental. Men faktiskt så blev jag så glad när min klocka ringde imorse, hrrmm, 04,00. De va faktiskt ljust ute. De va de inte förra veckan när jag klev upp samma tid.

En annan sak så visar att tiden går är ju att Elias numer ser ut på dette vise...

 Mammas och Pappas lilla (stora) goding!!

Mitt lilla hjärta

Har varit hos barnmorskan idag och lyssnat på hjärtljuden. Va mysigt de är! De är verkligen någon där. Sparkas lite och donar på. Allt såg bra ut. Gjorde lite prover och allt är bara såååå bra. Besöket tog 15 min och jag kände mig lite dum som gick därifrån så fort.
Är hemma nu och väntar på Henka och medan jag sitter vid datorna en stund så tittar Elias på Horton och är allmänt nöjd.
Vet inte riktigt vad jag ska göra.... jo börja med maten.
Lägger in en bild på en alldeles nyfödd Elias så länge.

kram på er



Lillasyster/bror

Söndag = vilodag

Idag har de inte hänt mycket för Sandra NIlsson vill jag lova. Vi har hunnit med ett besök av Elias morfar (min pappa) efter de så kom Chrille och Jack, så barna hann leka en stund medans vi föräldrar fikade. Innan dom hann åka så kom Elias farmor och farfar. Dom hade tagit med sig mat och de var ju mer än välkommet. Gott va de! Tack så mycket för de...

Nu på kvällskvisten, lagom till regnet kom så gick jag och Ebba ut på en promenad och tränade lite läggande och efter 3 försök så låg hon i 1,5 minut utan problem och sen vid inkallningen så kommer hon som ett skott. Riktigt kul när de går sååå himla bra. Ett plus på de hela är att hon faktiskt viftar på svansen till o med när hon bara går fot. Funderar på att bli medlem i klubben och börja gå på torsdagsträningarna. Då kan man ju även testa lite agility, jag tror att Ebba skulle älska de.
Som avslutning så fick Ebba ett bad, inte för att hon tycker de är så roligt men husse och matte tycker ju att hon luktar himla gott sen.

På magfronten har de inte hänt något nytt. Har fortfarande ingen tur med ultraljudsbilderna.

Nybadad Ebba 10 månader



   Magen kändes stor idag och den är de. Här i v18 +4


Nej nu ska jag natta Elias han ligger och ropar på mig i sängen.

Kram på er alla

FREDAG

Ja de är sååå underbart att helgen är nära. Har jobbat 8 dagar nu och känner att jag behöver vila. Vanligtvis brukar de inte vara några problem med i mitt tillstånd så går de lite trögare...
Har försökt att lägga in en ultraljudsbild men utan lycka, ska ta hjälp av mitt alldeles egna dataproffs. Får se om jag orkar göra de ikväll eller kanske imorgon.

Ha en bra helg, de ska jag ha! 

Ultraljud

Igår så var vi på ultraljud, de va spännande. Man fick ju papper hem och där stog de att man skulle dricka rikligt med vatten innan för att dom bättre skulle se. Och de tog jag på allvar. Jag drack säkert 1 liter mellan 7 och 8 och vi hade tid halv 9. Då va jag så kissnödig, så när hon tryckte på magen med den där ultraljudsmojjängen så blev inte saken bättre. Jaja nog om detta. Jag fick iallafall gå och kissa efter att hon hade kollat moderkakan. Puuuhhh..
Allt såg fint ut, den lill* viftade med både aarmar och ben. Drack lite fostervatten och gäspade. Hade värsta uppvisningen helt enkelt. Vi ville ju iallafall kolla om de va en lillebror eller lillasyster men de gick inte för den lill* rackaren hade ben och fötter ivägen. Så de blir en spännande överaskning vid förlossningen. Vi blev flyttade bakåt i tiden så vi fick ett nytt datum från 090909 till 090915 hela 6 dagar. Så vecka 19 blir världen längsta vecka.
Ska försöka lägga in en bild får se hur de går.

Nytt inlägg...

Vi ska på ultraljud imorgon. Och på torsdag går jag in i v20 så nu kan man säga att att halva tiden är avklarad! Yippieeee en milstolpe till passerad.
Kommer att lägga ut bilder sedan så alla får se vad som befinner sig därinne. Vi vet forfarande inte om vi ska kolla vad de är. En del av mig vill de för att de är så praktiskt med färger på allt och den andra delen funderar över hur de skulle kännas att föda ett barn som man inte vet könet på. Ja vi får se, Henka är också kluven så de blir en överaskning. Nu ska jag jobba vidare, återvänder imorgon med


RSS 2.0