De verkar som...

...de flesta tror att de blir en flicka. Jag måste erkänna att en flicka vore mysigt men natuligtvis så är en pojke lika välkommen. Elias skulle nog tycka att en pojke vore bra så han får ett syskon som leker lika som honom med bilar och skotrar. Vi får se i september vad som kommer. Jag har en känsla av att bebisen inte har tid att ligga kvar till september utan kommer redan i augusti, hoppas bara inte fööör tidigt. Jag vill slippa prematuren den här gången. LÄNGTAR!!

Magen idag (v21 +2) pojk eller flick mage vad tror ni?


Idag så har vi skickat iväg...

... halva familjen till fjällen. Elias tog med sig Ebba och åkte med Farmor och Farfar till deras stuga i fjällen. Redan när dom åkte från gården så började jag och fundera på vad jag skulle göra. Ingen liten goding att leka med vare sig barn eller hund... Hmm

Men vi har filat lite på våran ritning över altanen och sen klockan 8 började ju semin, så då har vi tittat på de. Tror jag ska sova nu för jag ska ju jobba imorgon. 07,00 ringer den förbaskade väckarklockan. Tycker att de nyss va min jobbhelg men de va ju 4 veckor sen sist.
När jag kliver upp så sitter min äldsta syster i bilen på väg till Arlanda för att sedan kliva på flyget till Grekland och Kreta. Mysigt...

Tänker hela tiden på min och Henkas söööötaste son, va tvungen att titta på kort på min lilla goding. Ska dela med mig lite.

 
Hårdingen på sin nya 4-hjuling


  
Häfting bild från en av alla skoterturer i vinter


                   
Arga leken-Lite svårt att leka denna lek med denne man...




Tur att vi har byggt ett hus på landet så man kan leka på riktigt och inte på en asfalerad parkering


Guuud vad jag saknar min älskling!!! Han har varit borta i 3 timmar!! Hur ska detta gå? Han kommer inte hem fören på söndag eftermiddag.

God Natt och Kram på er alla...

har fullt upp

jobbar, jobbar och magen den växer så de spänner som attan. Härligt! Mår fortfarande lika bra och de är bara att ta tacka för de.
Ska ta ett kort på magen imorgon för då är jag ledig. Ses då!

Kram

RSS 2.0