En vanlig torsdag

Har lämnat Elias på dagis, duschat och gjort mig iordning. Ska en vända in på stan och luncha med Sandra Lavesson och hennes lilla Elvira som är några dagar yngre än Ella. De kommer nog att bli mycke bebis snack antar jag, eller mest bara de.
Ska hämta Elias kl 13,00 och funderar sen om vi ska åka och handla. Vi får se hur de slutar om vi hinner med hela listan eller om vi måste åka hem efter halva pga kaos. Ella är ju snäll för hon sover garanterat hela tiden. Men Elias och han trots är inte alltid helt enkel att handskas med, han brukar vara snäll när alla åker men idag jobbar ju pappa, så som sagt vi får se.

Snart är de helg också och veckorna går så himla fort, på fredag är Ella 7 veckor. Hjälp vad tiden går fort, hon föddes ju nyss... Men tur att jag fortfarande är 25 =)

Ne nu vaknar lillgumman och hon ska få lite mat innan vi åker innöver stan, för klockan 11,00 ska jag befinna mig på Törners.

Kram på er alla!!

Bifogar en teckning som Elias har gjort alldeles själv på datorn.




Ella 1 månad

Lilltjejen växer så de knakar. I söndags så fyllde hon 1 månad.
Allt går jättebra, vi har varit förkylda hela högen och naturligtvis så fick inte Ella vara utan. Hon har hostat och snorat lite men ändå varit glad. Lite jobbigt när hon ska äta för snoret åker framochtillbaka. Men nu är vi friska tycker jag. Ella är lite prickig, med bacillerna ska ju ut på något sätt.
Här kommer lite bilder på hennes månad.





Elias lånar gärna ut TRASAN till lillasyster



KÄRLEK!!!



Pigg och glad Ella


Så här kan man också sova...

oj va tiden går

Ja som ni kanske märkt så hinner jag inte riktigt med bloggandet. Borde gå å lägga mig men hinner med ett snabbt inlägg. 

Jag och lillfia fick hembesök av BVC igår, allt ser bra ut och vi fick godkänt. Vi fick även bekräftat att de finns mat så de räcker. 3800gr väger hon nu 3v och 6dagar, hennes kurva sticker rätt upp.
Ja de är roligt. Men som sagt tiden går alldeles för fort, skulle vilja pausa nu. Vad ska man göra när man inser att Ella inte är någon bebis längre? Ska man då orka med ett 3:e barn??

Vi tar de sen...

Nu ska vi sova, så förkylningen ger sig nån gång, så man kan umgås med folk.

Puss å kram å godnatt!!

RSS 2.0