ny frisyr och ny färg


Tiden springer iväg

Ella nyfödd 3 dagar gammal




Här är några veckor senare 5 nov nästan 2 månader





Ella har vaknat...

..ammade och då skulle hon bajsa, såklart. Bajsade upp till nacken, bytte kläder, nu har hon legat nöjd som attan i gymmet en stund medans jag hann äta lunch. Nu ska vi klä på oss och gå till dagis för att hämta Elias. Roligt för honom att skutta i snön på hemvägen. Hoppas bara att Ella kan sova ivagnen för hon tog en redig tupplur här på förmiddagen.
Nej dags för påklädning

Kram på er alla

(ska ta med kameran och ta lite kort som jag förhoppningsvis hinner lägga ut senare)

Stora tjejen

Har varit på besök på BVC för att mäta och väga. Här går allt som de ska hon väger nu 4735gram och mäter 55cm lång. Herregud vad toden går, jag tror jag skriver de i varje inlägg men de är verkligen så att de går fööör fort.

Med mig är de bra iaf. Måste säga att jag saknar bebismagen... Fast de är skönt att de är över.

Tror att jag ska ta fram dammsugaren, skura golvet och lägga på mattan i köket som Henka hämtade på kemen häromdagen. De blir som lite mysigare med en matta på golvet. Ska ta och fixa gardiner till köket också för jag tycker att de är kalt där speciellt nu när snön har kommit. Hoppas bara att den ligger kvar.
Elias vart överlycklig när han såg den i morse. Han ville inte åka på dagis för han va rädd att de inte fanns någon snö där. Lillagubben! =)

Ne nu e de fikadags. Kaffet e klart!!

RSS 2.0